Helmi liukuovet

 

Kotimaiset Helmi -liukuovet sopivat tilaan kuin tilaan


Helmi peililiukuovet sopivat kodin ja yrityksen kaikkiin tiloihin. Kapean profiilinsa ansiosta ne soveltuvat myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen: kahden oven paksuus vain 36 mm. Ruostumattoman materiaalinsa ansiosta ne säilyvät erinomaisessa kunnossa myös kosteissa tiloissa.


Ovet liikkuvat kevyesti pyörien päällä, mutta alumiiniprofiili tuntuu vahvalta ja kestää kovassakin käytössä.


Kun etsit kotiin tai yritystiloihin tehokkaita ja hyvännäköisiä tilaratkaisuja, olet oikeassa paikassa. Helmi peililiukuovilla saat tilan tuntua huoneeseen kuin huoneeseen. Huolellisesti suunnitellut tekniset yksityiskohdat ja vahvat materiaalit varmistavat ovien kestävyyden.


Voit suunnitella liukuovet mielesi mukaan jakamalla ovet peileillä, erivärisillä laseilla tai puupaneeleilla jakolistojen avulla. Kaikki peilit ja lasit ovat turvakalvon ansiosta turvalliset lapsiperheissä. Mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelumme on aina apunasi. Saat samalla tarkan tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta!

Suosittuja käyttökohteita mm:

• Eteistilat
• Makuuhuoneet
• Kodinhoitotilat


Helmi peililiukuovet sopivat lähes minne vain, koska ne vievät vain 36 mm kaapiston syvyydestä. Peilien avartama siisti eteinen antaa tyylikkään ensivaikutelman kodistasi tai toimistostasi. Vieraita ja asiakkaita ei tarvitse toivottaa tervetulleeksi kaaoksen vallassa.

Peilien ja lasien turvakalvon ansiosta liukuovet ovat turvalliset myös lapsiperheissä. Uniikin ulkonäön oville saa jakamalla ne erilaisilla materiaaleilla yhden tai useamman jakolistan.

 


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

KOTILASI
www.kotilasi.fi

Osoite
Kanslerintie 13
20200 Turku
Avoinna sopimuksen
mukaan

Laskutusosoite
Koivistontie 2 b 7
21140 Rymättylä
 
Y-tunnus
2385032-3

MYYNTI 

Puh. 045 1013714
Voit soittaa myös
iltaisin ja viikonloppuna
 

SÄHKÖPOSTI
viitaneneino@gmail.com

Tai täytä

Muista:
Työn osuuden saa laittaa kotitalousvähennykseen.

 

 

Copyright 2010-2023 © Kotilasi

nach oben